Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX




Da mi basia mille...

Giv mig tusen kyssar
och jag skall dem åter giva
rör vid mitt hjärta, min kära
och jag skall för evigt din bliva
känna dig andas och sova invid dig
och vakna
till dina kyssar.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-18 08:19



Bookmark and Share


    eva m h
Så vacker!
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP