Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inrikeshallen

Den sista kaffekoppen tillsammans
med allt det osagda sagt
med blicken i fjärran
över landningsbanorna

den sista smulan av kärlek
utbytt och nedstoppad i bakfickan
för framtida behov

tidpunkten Nu är det dags
närmar sig
men är ännu inte här.

Det är minnesfragment som sköljer över oss
och små brottstycken av konversation
för den här tiden fanns aldrig.

På vägen ut köper jag en bok
för att fylla ensamheten.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2008-01-18 08:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag minns en stund i Addis Abeba. På flygplanet där.
Det var svårt...
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP