Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har fått en dyrbar gåva min vän . . .



Du
ja just DU!
Du har fått en
ovärderlig gåva
sedan den dagen
du föddes tills
den dagen
din själ åter
svävar fri
har du
LIVET

och min vän
lev det fullt ut
ty ingen vet vad
morgondagen
bär med sig

Så lev, lev livet
som du bär
inom dig

älskade vän
jag ser
och hör
jag vandrar
och betänker

att livet, livet
det ska vårdas ömt
som en smekning
från stjärnornas
tindrande ljus
och som en
sommarbris
en varm kväll
när allt känns
fullkomligt

Så lev min vän
livet är trots allt
ganska begränsat
i rum och tid

Men din själ
kommer alltid
att vandra
framåt

Oberoende
av tiden

 

 






 




Fri vers av DanSan
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-18 22:02



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Mjuk, underbar och livsbejakande!
2008-01-18

  Connie
Tack, för underbar vacker text som går direkt till hjärtat!

Jag tror på livet även då jag tvivlar! Beröringspunkterna
sökande flödet, livsresan. Om vi uppnår alla mål i livet kommer vi att bli åskådare - inte deltagare i livet. Det är resan, inte dess mål, som räknas.
2008-01-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja livet går, i det, kan
man, bara hänga med,
men, man kan, ge det
litet karaktär, och visa
vad man vill, och vem, man är
Då blir det bara roligare, och
allt, bara bättre bär!
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan