Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sångtext som Bertil Hallin gör melodi till

hoppas den snart blir färdig 




Lilla barnet mitt

Händerna bär dig, lilla barnet mitt
lyfter dig, håller dig stilla
vila i trygghet,
i stilla ro
ingen fara kan nå dig
ingen fara i världen.

Sångerna når dig, lilla barnet mitt
tröstar dig, vaggar dig stilla
vila i trygghet,
i stilla ro
vinden i trädet gungar
gungar dig mjukt i sömnen.

Kärleken når dig, lilla barnet mitt
önskan att du ska få leva
leva i trygghet,
i stilla ro
leka i gröna hagar
alla din barndoms dagar.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-20 08:22



Bookmark and Share


    Maria Malm
Fin text, önskvärt för alla världens barn.
2008-01-20

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker- en önskan för alla små barn i världen.
Jag hoppas också den snart kommer som sång-att få bedåras av både din sköna text och sköna toner ser jag fram emot
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP