Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juleliga funderingar att reflektera över . . .



Far är tomte till alla barnen
tomten är far till alla barnen
alla barnen . . .
tycker att tomten är en fara
för mor är i fara när far är i mora

Mora-Nisse hade inget skägg
så han fastnade aldrig i brevlådan
men en nisse. . .
av världsmått att beskåda när han
vaxade skidorna och valla med kåda




Fri vers av DanSan
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-21 11:16



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hehehee..sanslöst fundersamma funderingar att innerligen reflektera över!!!!Applåder!!!!
2008-01-22

  Michaela Dutius
Rolig med en allvarlig underton-
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan