Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enspråkighet

säg det rakt ut
tala klarspråk
för jag behärskar inte insinueriska
inte heller talar jag pik
eller manipuleriska

vi kan förstå varandra
om du bara bjuder till
om du godtar min enspråkighet




Fri vers av Arwen
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-21 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen