Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räkmackan

var är min räkmacka?
Den borde ha beställts omkring min levnads första dagar
Kyparen måste vara den slöaste i världen
på 26 år har han inte levererat min modesta önskan
kanske hamnade min räkmacka vid en annans bord?
Ändå är det jag som betalar notan vid slutet av vistelsen
i livets restaurang
jag kommer att betala 59 kronor för en enda lång väntan!




Fri vers av Arwen
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-21 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen