Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lilla syster

Jag minns hur tung du var
och jag höll på att tappa dig
men du blev glad
när jag lyfte upp dig

och jag höll hårt, så hårt,
men du gled långsamt
ner mot golvet igen
dreglande på din filt.

Jag var så stolt
att ha en sån fin
gullig lillasyster.
Det är jag fortfarande.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-21 19:10



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En verklig kärleksförklaring till en lillasyster.
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP