Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda tussilago


jag sluter mina blå
och läppjar på din kyss
som vårens första blommor
i nya färger

blir varm av tanken
på röda tussilago

...
så jag kysser dig tillbaka




Fri vers av Elin S
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-05-24 22:45



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Hmm..smultron och saft och glädje sprudlar det om denna..solen i ögonen och varma beröringar....FINT!!
2005-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S