Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din blomsterkrans

En krans av drömmar binder jag
som jag ska ge till dig idag-
en krans med hopp och solsken
med guldtråd lindas den

en blomma röd för kärleken,
en blomma blå för vänskap,
en blomma gul för glädjen,
en blomma vit för livet


och däremellan rönnbär
för mognaden och insikten
som följer med långt liv

 

och däremellan rönnbär
för mognaden och insikten
som följer med långt liv.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-22 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP