Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det funkade för 20 år sen

...aktuell än?




Avskedskramshaiku

Kommer springande,
det är sista minuten
snart går ju tåget-

måste bara få
slänga armarna om dig
och tanka kramar.

Res inte från mig!
Kom snart tillbaka, min vän!
Jag älskar dig så!




Bunden vers (Haiku) av Åsa Gustavsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-22 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP