Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögats pannå . . .



Färgstråk
Färgstänk
Färgstick
Färger


som virvlar in
genom ögonen
och skapar så
mycket bilder
känslor och
avtryck. . .

intrycken
blandar. . .

Kaskader
av färger
i hjärnans
labyrint





Fri vers av DanSan
Läst 179 gånger
Publicerad 2008-01-23 12:51



Bookmark and Share


  ~~*MariamAurore*~~
bara titeln
bär målande ord :)
2008-01-23

    ej medlem längre
Jag gillar avslutningen, \"Kaskader av färger i hjärnans labyrint\". Det låter fint. Men man var tvungen att läsa dikten noggrant för att få ut nåt av den.
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan