Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och nej, det handlar inte om något ockult!




Den virtuella WWW-poetens själsliga resa, vi är. . .



Jag ger dej det du vill ha
jag kan va ditt eget spa
där vattnet smeker själen

jag skriver det du vill ha
jag är en mångkulturell fantom
förutsatt att du gillar det

jag för dig varsamt genom mina sorger
jag tar dig med ut på de stora äventyren
jag formar dagen efter solens stilla gång

jag skapar sången från hjärtats innersta
jag bereder en plats i tolkningarnas palats
jag är en och jag är många, men jag är fången

i mitt eget virtuella palats
där ramarna är tiden och
ordet jag förlöser är givet

jag är svart och jag är vit
jag är lågan inuti dig
där rosen vilar bredvid

jag är natt, jag är dag
jag är stark, jag är svag och
jag är brottet men även lagen

och djupt där inom är du, jag
vi är syret som alla andas
vi är pulsen i hjärtats slag

vi är evigheten i ett enda slag
där själen svävar fritt
bortom pöbel och lag

Vi är universum
Vi, du och jag . . .






Fri vers av DanSan
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-23 19:31



Bookmark and Share


    *Zenobia*
visst är vi...både du och jag....
2008-01-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
DanSan, DanSan
va´ Du skriva kan
Du med orden lyser
så vi gottast myser
DanSan, DanSan
va´Du skriva kan
2008-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Vi är OERHÖRT små.
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan