Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väninna till en kvinna

Du kunde varit ett hot
men valde vänskapen -
det är inte jag som sörjer

vår vänskap är lite skör
som den inte skulle varit
om inget hade "nästan hänt"

och vi går försiktigt fram
på en slingrig stig,
men ljuset finns i gläntorna.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-23 21:53



Bookmark and Share


    papillon
Klarsynt, klarsynt...
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP