Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt, liksom...

Nu sa jag stopp och belägg.
Sen sa jag förlåt.
Vilken mes
jag är.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2008-01-23 22:00



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Ibland blir man lite drastisk känner man och så vill man släta över...
Men numera försöker jag säga ifrån direkt istället så blir det inte så farligt!
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP