Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samverk


Jag älskar dig
Du fattas mig
Din längtan är rullande våg

Min saknad är stilla
Tomrummet har hål
Väntan och hopp är ett

Vill du fylla mig
Låt mig smaka ett saltkorn

Ska jag släcka din törst
Läppja sakta mitt horn




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 10:52



Bookmark and Share


  Vind
Vissa saker gör sig bäst i små grupperingar :)
Fint om jordslig längtan.
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP