Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skör som is






smärtan avklädd
nära beröring
skör som is
svart likt öppet vatten

det som skär djupen
när jag ser in i dina ögon

naken utan skydd




Fri vers av kath
Läst 518 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-26 19:09



Bookmark and Share


  Peppe11
Ibland när jag är nere, återvänder jag till dina sidor...
Där finner jag en märklig tröst.. Så åter idag, så åter till denna dikt...
Jag skrev idag en dikt om fingrar som glider, och trösten
kom nu..
Kram och tack..P
2008-03-12

  Rachel Roth
skörhet och sårbarhet fångat i sin kärna
2008-01-28

    Squire
Oj, denna är helt i min smak.
förbaskat bra!
2008-01-28

    Squire
Oj, denna är helt i min smak.
förbaskat bra!
2008-01-28

    Bodil Sandberg
oh den här är..enormt snygg ...om man kan uttrycka sig så om detta sköra och smärtfyllda alster...det är vad jag tänker spontant...snyggt!!!
2008-01-27

  Michaela Dutius
Så vacker så skör så hudlös
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath