alla har vi nog nån bokstav" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla har vi nog nån bokstav



Bokstavssorter

CP
Depp
och ADHD
Tourettes och
Aspergers
Downs
och
EP
inte 17 bryr jag mig om
***alla konstiga bokstäver***
Så länge det inte finns
en bokstav för LOVE
och en för musik
PP
Hipp
och SaO2

Piruettes och
Alzheimer light
Snowflake
och
CD

och jag är lika glad




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-26 19:12



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Elände! Den här vill inte låta sig centreras, och det var synd, den blev som en clown, tycker jag, men jag får det inte att funka. Försök att föreställa er det istället...
2008-01-26

  Larz Gustafsson VIP
Sedan har vi:
SS (Socialstyrelsen)
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP