Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymmer bort i tankarna . . .



I dagen som är här
strålar en sol så skön
från en härligt djupblå himmel
påminns om gångna somrar
och livsvandringen går ju
ännu en gång ditåt
mot värme och sol
kvällarna med näktergalen
i syrendoftande berså

Morgnarna fulla av fågelsång
och doftande blommor
klädda i skönaste skrud
och grönheten i gräset
förtäljer om skapelsen
och att det finns en arkitekt
bakom det hela. Men åter
tillbaka i dagen som är nu
ty ännu är vintern ej över

Men gott är det att . . .
drömma sig bort!










Fri vers av DanSan
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-27 10:50



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja gott är det att drömma sig - mot det som väntar.
Väl skaldat
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan