Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lyser i skogen inatt

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
 
Det simmar en flicka i en damm
hon skjuter en tingest framför sig,
det är bricka, en liten båt.

Där har hon en tändsticksask
och värmeljus har hon,
hon simmar sakta mellan näckrosblad.

I hennes spår lyser det i natten
på varje blad lägger hon ett brinnande ljus
och grodorna blinkar förvånat från stranden.

Det simmar en flicka i en damm
och det blir ljust där hon drar fram.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-27 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP