Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rutin

vill du verkligen ge upp nu?
Vi har ju en tvättkorg med olika fack
för olika färger och grader

vill du verkligen avvika från vår organiserade tillvaro?

Vi har ju alla pärmar ihop
vi har blandat alla våra papper

att dra isär oss från varandra nu
vore som att öppna en omöjlig mussla

vill du verkligen?

Vi har ju våra rutiner
för städning och disk

vi har våra rutiner när det gäller allt

i alla lägen kan vi lita till rutin
vill du verkligen hoppa från trygghet
till något alldeles alldeles underbart?




Fri vers av Arwen
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-27 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen