Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

motsats till död

motsatsen till döden
är för mig romantiken
det är i den som jag börjar tro på evigt liv..
det är i den som jag känner mig odödlig
eller oberörd av min dödlighet
jag ser dessutom föremålet för min romantik som en odödlig man
kroppen dör men kärlek den dör inte
den lever inte på samma premisser som fysiska ting




Fri vers av Arwen
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-29 13:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så fin,
den bygger verkligen en sorts ny tro på kärleken !
2008-01-29

  Ronny Berk
som en hyllning till livet den texten...om kärleken som lever...
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen