Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bastubablåsaren

Han har bastuban
i en rem på ryggen
i alla väder,
en riktig proletär!

och spelar i Röda Kapellet
med de andra arbetarna
som blivit professorer
hela bunten!

Han spelar för Rättvisa
och Makten åt Folket
och för sin Heder
som han har kvar.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2008-01-29 18:05



Bookmark and Share


    papillon
\"Vid den stora tubans dån
lyfter alla parkens duvor\"
2008-01-29

  Larz Gustafsson VIP
Röda Kapellet fanns det faktiskt ett proggband som hette.
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP