Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggskott . . .ajajaj . . .som aj!



Jag kan inte sitta stå eller ligga
Aj,aj,aj denna olidliga smärta
som skär genom hela kroppen och
hur jag än vänder och vrider mig
så gör det ont . . .

Det gör ont
Det gör ont
Det gör ont

Trallalalalaaaa . . . aajjjjjjj . . . .
och åter aj . . . denna pinas dag
vill jag ju helst slippa!



 




Fri vers av DanSan
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-30 14:54



Bookmark and Share


  Magica VIP
Låter inget vidare, men kanske en ny version av lena phs låt på gång ;)
2008-01-30

  Night Soul Woman
Det är vad som händer
när man i taket svänger
- Banan?

Krya på dig:)
2008-01-30

  Åsa Gustavsson VIP
Inget kan man göra, bara vänta ut
men man blir har jag hört av plågorna helt slut
hoppas det går evert snart
i en väldigt fart
så att du kan sitta stå
och så bättre må
2008-01-30

  Betlehemsstjärnan VIP
Aj aj...plågas med dig..Sänder en helande andning på din rygg (men tvivlar på att den hjälper) Men ett uppmuntrande or för dessa rader, det ger jag dig till hundra procent!/B
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan