Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väntan


Som en Venus, du Malin

Som en venus är du
brösten runda och mjuka
magen rund och spänd

som en venus vacker du

sitter på britsen
benen i kors
vit skjorta

som en venus ur havet stigen
med livet ännu inom dig
snart en mor.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-30 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP