Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du höra . . .



när änglarna sjunger . . .

när stjärnorna smeker
med dessa ord som jag leker

att evigheten är ej ensam
men stäng ej sinnets förmåga
låt livet skimra det är själens låga . . .

och om du förlorar kontroll
timmen är noll, lita på din själ
ge upp alla gräl . . .

mellan himmel och jord

låt vinden blåsa . . .

föra mig runt, du underbara
min älskade  . . . Moder jord!
Dig vill jag smeka . . .

med stoftet av min kropp
med dig vill jag vara . . .
aldrig ensam . . .





Fri vers av DanSan
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-31 11:30



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Här finns ingen plats för svårmod. Underbart.
2008-01-31

  Maria Zena Viklund
föra mig runt, du underbara
min älskade . . . Moder jord!
Dig vill jag smeka . .

jag med mossan, stenarna, träden, blombladen, vindarna och havet!
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan