Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ess.

Talfröken lärde mig
thluta läthpa

med thpegel och bandthpelare

och en kringgående rörelthe:

'Såhär säger man "s" i England,
som ett väldigt tunt "tje".'

Nu talar jag med en engelsk accent på essen.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2008-01-31 21:54



Bookmark and Share


  Rachel Roth
blir nyfiken på de essen!
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP