Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under pälsen

Här under pälsen
har vi det bra
här under pälsen i värmen

Här under pälsen nära och trygga
och gömda för vargar och vråk

Här under pälsen
samlas de små
här under pälsen i gosig mjuk luddig skön närhet
samlas och lyssnar till stora kattens starka hjärta
när det slår.

Dunk kadunk
kadunk
under pälsen.

Mmmmmmmmmm




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-31 23:12



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Låter ju sanslöst mysigt och skönt det där!!!
2008-02-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Maja Gräddnos
Pelle Svanslös
eller Måns va?
2008-01-31

    eva m h
Kattungar?
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP