Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnor belyser himlar nya

 

jag betraktar kosmos från utkanter
läser koder av stunden
och söker mina fotsteg gömda

din varma hand lämnar avtryck
smälter tårar länge sedan frusna
i deras flod lägger sorgens båt ut


stjärnor belyser himlar nya
där fransad verklighet
letar sin kompass




Fri vers av kath
Läst 238 gånger
Publicerad 2005-05-28 07:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt bra, får många bilder i huvudet, gillar speciellt dessa ord; kosmos, utkanter, koder, avtryck, smälter, fransade verklighet.
2005-05-28
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath