Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salt lakrits

Som förstenad satt barnet
och lät tårarna droppa ner i såren
och ändå gjorde det inte ont-
bara i dem som såg på utifrån.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2008-02-04 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP