Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tabu

Visa sig svag på darriga ben
komma till jobbet en minut för sen

falla på knä och be till sin gud
att bära slöja och mumla små ljud

gilla en sak, ett land eller en grej
att vara teknisk fast man är tjej

gillar man matte ska man nog vara tyst
och inte berätta att man ej blivit kysst

längta till hösten och skratta för högt
att våga säga: "jag har aldrig rökt"

gå på en fest:" Var jobbar du?"
"På patologen." Vad säger man nu?

Det finns så mycket som är nästan tabu.
Alla har något, det fattar man ju,

som är lite skamligt och svårt att förstå
men man kan va vänner och tillsammans ändå.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-07 18:03



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Men Åsa då!
Du bara spottar ur dig alster efter alster
*ler sött*
Keep up the good work!
Kram

Ps
Applåd
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP