Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hjälper en som är lessen, och jag är bara ARG


Hjälp att morra

Dumma sjukihuvetgubbe,
det var korkat sagt av dig!
Ful och svart i munnen är du
fast du inte ser det själv!

Dumma hårinäsangubbe!
Jag ska lägga fälleben
och hoppas att du sover illa
som knäckebröd i sängen

Dumma, dumma,dumma gubbe
du är rutten som en fisk
och jag tror att det är du
som blir ensammast till sist


Sluta be min kompis
käka mera skit!
Hon är mätt på sånt!
Begrips?




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-08 18:42



Bookmark and Share


    papillon
Det är rätt, på honom bara -
Fälleben, jag rörs nästan till tårar, det har jag inte hört på väldigt många år....
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP