Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ask och Embla

Ask och Embla
sprang efter varann
den ene först
sen den andra.

Vinden drog
i deras lockar
så fröna spred sig
över marken.

Ask och Embla
sprang och sprang
tills det blev natt
sen sprang de aldrig mer.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2008-02-09 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP