Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaka på ord

Värnar varsamt var stavelse
uttal och smak samverkar sällsamt
fyller min mun med must
vattnas och dreglar droppande
som hägrar en påse med praliner
och dock-
blott ord osorterade
ostrukturerade
sammanfogade som små munsbitar
en måltid som smeker sinnet
en aukustisk ambition
smaka på den och säg
var den god?




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-09 09:39



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Aptitretande text om ordens smakupplevelse!
Snyggt!
2008-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Praliner är alltid goda.
Problematiska för oss diabetiker dock.
2008-02-09

  thyra
Här var det endast goda ord i din text! Känner igen smakandet, och min fråga till mig själv blir ofta passar detta ord in här :) Fint!
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP