Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insikt om insikten

Äntligen!
Börjar jag förstå vad jag inte är
att jag har försökt att passa in
att jag mår illa av tunnelbana
trängsel och stress

därför att det inte är ämnat för mig
för att det kanske inte är ämnat för människan




Fri vers av Arwen
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-10 16:16



Bookmark and Share


  aol
sann fin poesi
2008-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Det ligger mycket i det!
Jag har själv klaustrofobi och hatar stress.
Värsta mardrömmen är ju tunnelbanan i Tokyo.
\"They really pack them in...\"
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen