Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack

tack för din orubbliga trygghet
din ständiga närvaro
tack för att du klarar av så mycket mer än jag
tack för att du vill finnas i mitt liv




Fri vers av Arwen
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-10 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen