Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad kan man mer begära?


Frisk


Vaknar på morgonen
tar ett djupt andetag

känner efter igen
är det morgon än

sträcker på mig likt en liten katt
och inser jag är frisk och jag mår bra
tänk om fler där ute hade lika bra som jag




Fri vers av Smurf
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-11 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf