Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriverier

Endast menade för mörkret
i en byrålåda och inget mer
för att svalka ett flammande sinne
inte tänkta för nån som ser...

så var de skrivna och tänkta, de tankar
som vaknar när man på golvet vankar,
som lägger sorger och frågor ner
för att aldrig tänka över dem mer,
och dock- ett hörn av ett blad stack ut
ropade högt- Läs från början till slut!

för orden kallar på sin läsare,
de vill att någon tar till sig dem,
att någon hittar och ser och älskar,
kanske tar några med sig hem.

Byråns lådor är öppna idag-
finn några ord och läs; Nån blir glad
om de en enda mänska berör
kanske till slut någon nytta gör.
Någon skriver de ord som bankar
på ett hjärta och i någons tankar.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-13 17:35



Bookmark and Share


    UhmKaj
Vackert!
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP