Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gossopraner

Den kortvariga skolade klang
som snart drunknar i målbrottets grus
krossade drömmar om höjder
får njutas i ett nu.

I konsertsalens välvda tak
ligger de slingor gossarna väver
till synes utan besvär
övade till perfektion.

Någon gång till tårar rörd
förleds åhöraren glömma
att änglarna med de klara rösterna
har svarta fötter som andra pojkar.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-12 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP