Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken besegrar allt . . .



Bakom dina ögon

öppnar sig en kärleksfull värld

Framför dina ögon
Är livet nattsvart och hårt

Du fick möta livet ensam


och prövningarna var hårda
ditt livsbibliotek påminner
om en ända lång tortyr men. . .

inom dig i ditt hjärtas trädgård
finns det vackraste man kan
tänka sig

Där råder evig sommar

fred och frihet är dina honnörsord
och kärleken är allt, där bakom dina
plågade ögon brinner livets skatt

och aldrig har du varit riktigt fången
bara din sargade kropp, men din själ
svävar fritt. . .

över evighetens gröna ängar
nuddandes kärleks röda rosor
där dansar din själ så skönt

Bland fjärilar och maskrosfrö
växer din självinsikt och du underbara mänska
nu öppnar du dina ögon

precis när dagen grytt och dina spår
kan följas i daggen på gräset
där du äntligen börjat vandra på nytt

Murarna som föll var inget dåligt skydd
men verkligheten du befinner dig i
får dig äntligen att leva på nytt

och alltid ska jag skydda dig från faror och flykt
min famn ska va din borg och
ditt namn ska vara nytt

Frihetens ängel bor nu i mitt hus
och aldrig ska denna ängel få
bli trakasserad på nytt












Fri vers av DanSan
Läst 602 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2008-02-13 21:38



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
Frihetens ängel...
ej bli trakasserad på nytt
så fint poetat
bokmärker den med!
2009-05-11

  ~~*MariamAurore*~~
så vackert att jag
fryser
2008-02-18

  Maria T
Dina spår kan följasi daggen på gräset.
Så ljuvligt vackert.
Evig sommar
2008-02-17

  aol
strålande vackert
2008-02-14

  Maria Zena Viklund
mycket vackert

och kärlekens innersta trädgård!
2008-02-14

    Bodil Sandberg
Ja kärleken är okuvlig ...och här blåser dess vindar fram över evighetens grönskande fält ..oemotståndliga segersälla - vackraste rader ..applåder!!!!
2008-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Människans hjärta är ont.
2008-02-14

  LassO
Vackert.
2008-02-14

  Johan Bergstjärna VIP
Stort & starkt skrivet!!
2008-02-13

  Night Soul Woman
Aaah . . . vackert! Vackert! Vackert!
Amor vincit omnia*applåder*
och*bokmärkes*
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan