Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupa virvlar

Det stod en koffert kvar
som ingen plockat upp
och visslan tjöt förgäves
i dalen

En läderskodd av rotting
med rem och dubbla lås
så båten kunde inte avgå
i tid

För hytten var låst
och slafen bäddad
på bordet ett brev
"Farväl"

Vattnet är mörkt och djupt
och natten var tyst och stum
men ingen kom ändå
och mötte.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2008-02-17 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP