Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ro med mening

två krävs

att ro

över okänd botten

en vid årorna

med siktet

på utgångspunkten

en vid lyktan

och lodet

 

två krävs

och modet




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP