Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsång

Nu går natten mot sitt mörker
och en dag mot vila går
nu går aftonen mot natt
och vilar sig i kvällens sena timmar.

Nu går mörkret mot sin vila
nu går timmarna mot kväll
nu går dagen genom afton
och somnar snart i kvällens sena timmar.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2008-02-19 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP