Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur får vi plats?



Förståndet och riktigheten ska bo i första rummet!

Får hjärtat plats i det andra rummet?

Får min själ plats i det tredje?

Får glädjen och buset plats i det fjärde?


Hur ska detta gå med min tvårummare?





Fri vers av Smurf
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-19 20:32



Bookmark and Share


  Bissen
Gillas! Och allt detta som behöver lite mer plats, och den där utfyllnaden som egentligen borde väja för viktigare saker... Och det lilla extra =) Vi behöver ett helt slott... ;)
2008-02-20

  Larz Gustafsson VIP
Finns det hjärterum så...
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf