Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i den takt kärleken skapar

 

Mina inre tavlor
målas av själars pensel
hängs till beskådan
söker dina händers öga
där vi trår en dans
nära havets tystnad
under våra egna tankars himmel
sakta i den takt kärlek skapar




Fri vers av kath
Läst 268 gånger
Publicerad 2005-06-02 09:41



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Läser det mesta som du lägger upp, är bara ledsen att jag inte kommenterar mer. Du skriver med sådan genomgående kvalitet, på samma nivå, och man tröttnar på att ge beröm. Kanske till och med att det blir litet väl fulländat ibland? Jag vet inte.

Ha en bra dag, Kath!
2005-06-02
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath