Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kritik på Mitt kön är min sjukdom från en medlem på poeter.se


Tyst, tyst, tyst! Sa hon till mig. men det har folk sagt till mig förut och då talar jag bara högre



Tror aldrig jag har läst något här på poeter. se som har varit så bekvämt för mina ögon som denna text.

Tyst, tyst, tyst, allt är redan sagt.

För att läsa kritiken och texten, klicka här.

Re:
Tack din kommentar! Jag kommer aldrig vara tyst om orättvisor. Jag uppmanar alla att uttrycka sin åsikt. Och du har rätt. Allt är redan sagt. Alla tankar är också tänkta. Alla liv är levda. Men ändå är det något som får oss att fortsätta framåt. En annan sak, vad är feminism för dig? För mig finns den inte. För mig finns mänskligheten. Jag försöker respektera människor, och vill bli respekterad för den jag är. Tyvärr tycker jag att du borde tänka efter innan du skickar en sån här kommentar till en annan människa. KARMA du vet. Om någon slänger en dörr i ansiktet på dig kan du välja, kasta den i ansiktet på nästa som passerar, eller bryta cirkeln. Hålla upp dörren för någon annan och ge en människa ett leende. Då kommer den människan att le åt någon annan. Så får man en bättre värld, tror jag! Och jag tycker att vi kvinnor behöver stötta varandra.




Fri vers av Arwen
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-22 21:03



Bookmark and Share


  aol
du säger så rätt
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen