Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och vid dess slut



obegripliga lager av dig
ligger stilla över dagar
bevakar mig ständigt
och jag flyr in i skuggor
där kärlek saknar liv


som en rosenkrans
flyter min ängslan
över havens land
och vid resans slut
söker jag igen
din kärleks varma hand


beöker tidens flod
där min nakna längtan
skyls av hoppet evigheten skapar 




Fri vers av kath
Läst 256 gånger
Publicerad 2005-06-03 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath