Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lek

 

En lek med kärleken
en vals i stilla närhet
doftande sött av myrra


Ett klingande andetag
ett brev med osynliga ord
talande högt om hopp


Ett steg ut i evigheten
där min hand en gång
i tidens cirkel rörde vid din




Fri vers av kath
Läst 277 gånger
Publicerad 2005-06-03 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath