Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagar redan sedda

 

 

under broar av stunder
i timmar av förlorad väntan
bakom ångestens väv
förnimmer jag dagar redan sedda




Fri vers av kath
Läst 333 gånger
Publicerad 2005-06-03 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath