Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

time heals no wounds

tiden läker inga sår,
den skapar bara nya.

och när de äntligen har slutat blöda,
lämnar de ett fult ärr
som för att förevigt påminna dig

om ditt misstag.




Fri vers av lindblad
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-24 13:26



Bookmark and Share


    RebeccaW
Yes, exakt så är det, men ärr bleknar ju... Well, fint skrivet!
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

lindblad
lindblad